Toimitusehdot

Tilattaessa verkkokaupasta tuotteisiin tutustuminen tapahtuu tuotekuvan ja tuotekuvauksen avulla. Lisäksi neuvontaa, tuotetietoa ja muuta apua ostamiseen saat asiakaspalvelustamme puh. 040 041 6270. Tuotteiden hinnat sisältävät alv%. Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Oikeus koskee ainoastaan avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteiden palautus on maksuton.

Lähetämme tuotteet tavallisesti 1-2 täyden arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle henkilökohtaisesti.

Verkkokauppaan tehtyihin maksettuihin tilauksiin ei ole mahdollista lisätä tai poistaa tuotteita. Myöskään toimitustapaa ei ole mahdollista vaihtaa jälkikäteen.

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 040 041 6270. Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Emme käytä tietojasi mihinkään muuhun kuin verkkokaupan tilauksiin ja toimituksiin liittyviin asioihin. Katso tietosuojaseloste.

Toimitustavat

MixRoom Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan postitse. Voit myös tilata tuotteita suoraan kotiin. Tilausten toimitusaika on yleensä 1-5 arkipäivää. Toimitusosoitteen tulee olla Suomessa eli toistaiseksi emme toimita tilauksia ulkomaille. Tilaaja voi valita toimitusosoitteeksi ja vastaanottajaksi myös muun kuin oman osoitteensa.

Toimipaikkanouto: Voit noutaa kaikki verkkokaupasta tekemäsi tilaukset myös MixRoomin toimipisteestä Espoosta, jolloin toimitus on maksuton. Tilauksen saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä. Henkilöllisyys on todistettava tilausta noudettaessa.

Postin pakettiautomaatti: Tilaus toimitetaan lähimpään Postin pakettiautomaattiin. Paketin saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä ja paketin voi noutaa heti viestissä olevan koodin avulla. Lähetys on noudettavissa seitsemän päivän ajan.

Postipaketti: Tilaus toimitetaan lähimpään Postin toimipaikkaan. Katso lähin noutopisteesi postin sivuilta. Paketin saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä. Lähetys on noudettavissa 7 päivän ajan. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen avulla.

Postin kotiinkuljetus: Tilaus toimitetaan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen ja posti sopii vastaanottajan kanssa toimitusajankohdan. Kotiinkuljetus toimii arkisin klo 9-21. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta puhelimitse, jätetään paketti noudettavaksi lähimpään postitoimipisteeseen.

Maksuehdot: Pankki-, luottokortti- tai Klarna-lasku.