BTB13 Pro-Age Serum (30ml)

Osta tämä
  • 98,00 €
100% SSL Secure

BTB13 Pro-Age hoitolinja muodostaa tehokkaan suojan ikämuutoksille. Se ennaltaehkäisee ja häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä. BTB13-yhdisteen hyaluronihappo palauttaa ihon luontaista kosteustasapainoa lisäten ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja täyteläisyyttä. Tuotteet tarjoavat iholle tehokkaan antioksidanttisuojan suojaten ihoa ympäristön aiheuttamilta rasitustekijöiltä. BTB13 Pro-Age tuotteet heleyttävät, kiinteyttävät ja uudistavat ihoa.


Prebiooteilla ja peptideillä vahvistettu BTB13 Pro-Age Seerumi on valittu lajinsa parhaaksi SKY Kosmetologi-messuilla 2020! Seerumi imeytyy solutasolle saakka aktivoiden ihon omaa kantasolutuotantoa kiinteyttäen ihoa. Seerumi sisältää BTB13-yhdisteen lisäksi kollageeniproteiinia ja DPHP:tä, jotka kiinteyttävät ihoa ja aktivoivat kollageenin tuotantoa. Seerumin avulla saa hyviä tuloksia myös ruusufinnin, perioraalidermatiitin ja suunympärysihottuman ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.


Käyttö: levitä seerumia puhtaalle iholle aamuin illoin, myös silmänympärys iholle sekä huulten ympärille. Seerumi on BTB13 -ihonhoidon päätuote ja suosittelemme sen kanssa BTB13 Pro-Age -voidetta tai BTB13 Tehokosteusvoidetta tuloksien tehostamiseksi.